San Giulio Residence, Como

The façade becomes a system to reduce the glare coming from outside thanks to the structural column and the vertical louver that for their configuration occlude the direct daylight. This architectural approach does not affect the view that is emphasized to fully enjoy the surroundings.

This is the case where high-end exterior and interiors built a perfect dialog.

The stone finish of the structure became a feature element in the interiors and the louvers give a distinctive characteristic looking from inside to outside. Furniture such as the sofa, carpet and timber floor finish contributes to achieving a perfect acoustic performance.

Different architectural elements and material combinations result in a pleasant space to live.

Category

Residential

Location

Como, Italy

Year

2019

Design Team

Paola Tuosto and Lorenzo Vianello