Slide Slide Slide Slide

San Giulio Housing Como Italy

New Build and Interior Design

San Giulio Housing Como Italy

New Build and Interior Design

The façade become system to reduce the glare coming from outside thanks to the structural column and the vertical louvre that for their configuration occlude the direct day light. This architectural approach does not affect the view that is emphasized to fully enjoy of the surroundings.

This is the case where high-end exterior and interiors built a perfect dialog.

The stone finish of the structure became feature element in the interiors and the louvres give a distinctive characteristic looking from inside to outside. Furniture as the sofa, carpet and timber floor finish contribute to achieve a perfect acoustic performance.

Different architectural elements, combinations of materials and style get a pleasant space where to live.

Category

Location

Como, Italy

Year

2019